Algemene Voorwaarden

Algemeen

Op alle leveringen en diensten van Swing en Bling zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Het Nederlandse recht is van toepassing.
Alle aanbiedingen gedaan door Swing en Bling zijn vrijblijvend tot het sluiten van de koopovereenkomst.
Door te bestellen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Swing en Bling.
Prijzen en betaling
De op de website vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling kan plaatsvinden

  • ideal
  • per bank onder nr. IBAN NL18 RABO 0112308465 Rabobank
  • onder rembours;
    Swing en Bling zal het artikel leveren (m.u.v. onder rembours) nadat de betaling is ontvangen. Swing en Bling betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen.

Bestellingen

Swing en Bling verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats 3 tot 5 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen.
Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, bijvoorbeeld omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn, dan krijg u daar bericht van uiterlijk 14 dagen nadat u de bestelling hebt geplaatst.
Swing en Bling is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.
Bestellingen worden niet alleen in Nederland geleverd.

Bezorgadres en leveringsservice

Als u bij Swing en Bling bestelt kunt u zelf beslissen op welk adres de bestelling dient te worden bezorgd. U kunt de bestelling thuis laten bezorgen of bijvoorbeeld bij de buren die toch vaak thuis zijn (dit gaat niet wanneer de bestelling op Rembours verzonden wordt).
Als u uw keuze achteraf wilt wijzigen, kunt u dit aan ons door geven.

Vragen en klachten

Wij proberen te allen tijde te zorgen voor een snelle service en een goede kwaliteit van onze producten. Heeft u desondanks vragen en/of klachten dan kunt u ons schrijven naar ons emailadres.

Niet goed, geld terug

Als klant bent u gerechtigd, binnen 7 dagen na levering, de bestelling aan Swing en Bling retour te sturen, mits ongebruikt, voorzien van de originele verpakking. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper. De retourzending dient vooraf aan Swing en Bling kenbaar gemaakt te worden. Niet aangemelde retouren zullen niet worden gecrediteerd. Swing en Bling behoudt zich het recht voor om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het  vermoeden bestaat dat de producten al zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. Swing en Bling behoudt zich het recht om het gecrediteerde bedrag via de bank over te maken.

Privacy

Swing en Bling geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door, uitsluitend aan TNT post of andere bezorgdiensten, ten behoeve van het uitvoeren van de bestelling. De klantgegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het verwerken van de bestellingen en eigen gebruik en voldoen aan wettelijke verplichtingen.

X