Over Swing en Bling

Welkom bij Swing en Bling


Welkom in de wereld van Swing en Bling. We hebben gekozen producten voor de kwaliteitsbewuste man of vrouw, geinspireerd door de roots van verschillende fabrikanten die geproduceerd zijn met passie en liefde voor eenvoudige ontwerpen en materialen. Deze collectie biedt klassieke als gloednieuwe stijlen. Uiteraard zijn alle shirts te decoreren met jouw print! Via het menu en de afbeeldingen hierboven kunt u eenvoudig navigeren naar de verschillende categorieen artikelen.
Nieuw in ons assortiment zijn de echte sterling zilveren en gold plated 18 krt vergulde sieraden. Kijk eens bij de aparte stretch ringen van mooie materialen met half edelsteen en swarovski kristal. Alles met de grootst mogelijke zorg zelf gemaakt. Zodat u een uniek sieraad heeft.

Ook geven wij Sieraden workshops in ons prachtige pand in Elst of Zetten maar dit kan ook op locatie.
Hiervoor hebben wij verschillende basismaterialen die bij de prijs zijn inbegrepen. Met een kleine meerprijs kunt u ook in plaats van goud of zilver kleurige ringetjes overstappen op het echte zilveren werk. Klanttevredenheid staat dan ook bij Swing en Bling centraal. Doordat wij als bedrijf onze kosten laag kunnen houden profiteert u als klant hiervan. Omdat wij een online winkel zijn kunt u 7 dagen in de week, 24 uur per dag bij ons bestellen.

X